Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Dévényi Vendégház
Cím: 8419 Csesznek, Sarok köz 1.Email: devenyivendeghaz@gmail.com
Web: devenyivendeghaz.huTelefon: (88) 436-067, (30) 216-2429
Gps: 47.35120392 , 17.88850021

Bemutatkozás

Vendégházunk Csesznek faluban egy csendes kis utcában található. Vendégházunkban két apartmant alakítottunk ki kényelmesen 10-férõhellyel. Elsõ apartmanban van egy tágas 4 ágyas szoba televízióval, fürdõszoba, felszerelt konyha (hûtõ, gáztûzhely, micró, edények). Második apartmanban van egy 2-ágyas szoba, és egy tágas 4 ágyas szoba televízióval, fürdõszoba, felszerelt konyha (hûtõ, gáztûzhely, micró, edények). Az apartmanok összenyithatók. Nagyobb létszámesetén, az udvaron sátorozni is lehet, a házban lakókkal. A bejáratok elõtt nagy fedett terasz szolgálja pihenésüket. Zárt udvaron parkolhatnak autóval. Udvaron a tûzrakóhelyen szalonnát süthetnek, bográcsozhatnak. Gyerekek hintázhatnak, játszhatnak az udvaron. A gondtalan pihenést biztosítja a csendes, tiszta levegõ, füves udvar, fajáték, hinta kialakítása.

Kellemes kikapcsolódás lehet egy könnyû erdei túra, melynek során megtekinthetõ a Kõmosó szurdok, Kõ-árok, az Ördög-árok, a Cuha-völgy, a Porva-Cseszneki vasútállomás. Kerékpározóknak kiválóak a környék nehéz terepviszonyai. A szomszédos lovardában lovagolhatnak, télen a ház közelében levô dombokon szánkózhatnak, síelhetnek vendégeink. Vendégeink megismerkedhetnek a faluban található háziállatokkal. Vendéglátóüzletünkben tekézhetnek, és vendégeink részére napi 1óra ingyenes szélessávú Internet hozzáférést biztosítunk. Vendégházunk udvarán szalonnát süthetnek, bográcsozhatnak a gyerekek, hintázhatnak, játszhatnak. Lehetõség van, a környezõ városok megtekintésére, vendégeink ellátogathatnak Zircre, Pannonhalmára, Veszprémbe, Gyõrbe stb..
Vendégeink étkeztetését – kérésre - vállaljuk


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0