Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Bakonyújvár Vendégház
Cím: 8427 Bakonybél, Odvaskõ-Bakonybél külterületEmail: doradofec@freemail.hu
Telefon: 0670-938-8503Gps: 47.2534452 , 17.7292538

Bemutatkozás

A Bakonyújvár Vendégház, a Bakonybél és Odvaskõ között elterülõ, kivételes vonzerõvel rendelkezõ Gerence völgyben található. A fõvárostól mindössze másfél óra autóval, de közvetlenül megközelíthetõ autóbusszal is.
A környék kitûnõ lehetõséget biztosít a teljes kikapcsolódásra, kirándulásra, szabadtéri programokra. A Magas-Bakony természetes erdõtársulásait emberi beavatkozás csak kis mértékben érintette, a táj megõrizte viszonylagos eredetiségét. Hasonló jellegû természeti táj hazánkban ma már csak elvétve található. A Vendégház, a közelben elhelyezkedõ Bakonyújvári várromról kapta nevét. Bõvebb információk a Bakonyújvár menüpont alatt olvashatóak.
A völgyek,árkok, kisebb-nagyobb szurdokok által szabdalt, majd' nyolcszáz méteres csúcsmagasságú területen több mint harminc barlang található. A legnevezetesebbek a csaknem függõleges, húsz méter mély kürtõvel nyíló Ördöglik, és a Kis- valamint a Nagy-Pénzlik.
Különösen érdekes a betyárlegendáktól övezett Odvaskõ-barlang, amelynek több bejárata lehetõséget adott a törvényen kívülieknek a rejtõzködésre, és menekülésére, de az õsember is kihasználta ezt az adottságát, amint arról a kõkorszaki leletek tanúskodnak.
Ezek a helyek csak egy-két kiemelt látnivaló, amelyek a Vendégház közvetlen közelében megtalálhatóak, de még számos olyan látványosság van amit érdemes felkeresni ezen a vidéken. Bõvebb információk a látványosságok menüpont alatt olvashatóak.Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0